Vermogensplanning

Met een goede vermogensplanning bereik je een (meer) zorgeloos leven. Wat dit inhoudt is voor iedereen heel persoonlijk.


Al beleg je nog zo duurzaam, alleen groei van je vermogen is niet genoeg. Het is de kunst om met je geld voor nu én voor later een plezierig en zorgeloos leven te regelen. Dat is vermogensplanning. Ook wel financiële lifeplanning genoemd. Daarbij gaat het om opbouwen, in stand houden, afbouwen en wellicht overdragen van vermogen. Steeds op het voor jou juiste moment.

Wat is het beste rendement?

Natuurlijk is het belangrijk dat je een goed rendement behaalt. Maar het gaat vreemd genoeg niet om ‘het beste’ rendement. Er bestaat namelijk geen objectief beste rendement. 
Het gaat er wel om dat jouw vermogen je helpt je persoonlijke doelen te halen: een goed pensioen, de studie van je kinderen of misschien die langgekoesterde wereldreis. Met een duurzame vermogensplanning stem je jouw beleggingen dus af op je eigen wensen.
Het rendement dat je haalt hangt natuurlijk ook samen met het risico dat je wilt en kunt lopen. Dus ook hier geldt dat wat het beste rendement is voor iemand anders niet het beste hoeft te zijn voor jou.

Onafhankelijk advies over vermogensplanning

Bij Groen Goud kun je jouw beleggingen helemaal zelfstandig regelen of met een (eigen) adviseur. Zoek je een deskundige, onafhankelijke en duurzame vermogensplanner? Neem dan gerust contact op met de initiatiefnemer van Groen Goud, Hubrien Meijaard. Als gecertificieerd financieel lifeplanner helpt hij je graag verder of weet hij een geschikte en deskundige collega.


JOUW EIGEN DUURZAME BELEGGINGSPLAN OPSTELLEN