Over Hubrien

Financieel life planner, sociaal, aanpakker


Hubrien Meijaard is al meer dan 25 jaar erkend financieel adviseur/planner. Hij is tevens gecertificeerd financieel life planner: een adviseur/coach die jouw dromen en doelen koppelt aan een kloppend financieel plaatje.

Hubrien vindt mensen interessanter dan geld. Het gaat hem er als eerste om om mensen te helpen met hun financiën en niet om de geldzaken zelf.

Een mooiere wereld

Duurzaamheid is één van Hubriens belangrijkste pijlers. Hij wil voor onze (klein)kinderen een mooiere en leefbare wereld achterlaten. Als sociaal, boeddhistisch ondernemer zoekt hij naar de middenweg en kijkt graag naar de langere termijn.
Een citaat van de Dalai Lama is Hubrien op het lijf geschreven: “Veranderingen gebeuren alleen door in actie te komen”. Naast dromen en denken, gelooft Hubrien namelijk vooral in aanpakken. Een betere wereld begint immers bij jezelf, vindt hij.

Stichting LEF

Naast adviseur/planner is Hubrien gastdocent en trainer van gastdocenten bij Stichting LEF. Stichting LEF geeft met vrijwilligers lessen op scholen in Nederland over financiële bewustwording en zelfredzaamheid onder jongeren.

Meer informatie over Hubrien Meijaard vind je hier ...>


Lees verder: Fondsenplatform ...>
Hubrienj Groen Goud


JOUW EIGEN DUURZAME BELEGGINGSPLAN OPSTELLEN