Het resultaat

Als je belegt met Groen Goud kom je in bezit van een 100% duurzame beleggingsportefeuille. In maar vier stappen maak je je eigen portefeuille aan!


Via de link onderaan deze pagina maak je in vier heldere stappen je eigen beleggingsplan en -portefeuille. In de eerste stap bepaal je je risicoprofiel waarop vervolgens je beleggingsplan en -portefeuille gebaseerd worden. Zorg hiermee zelf, en in maar vier stappen, voor financiële rust in je beleggingen.

Het resultaat? 

Je komt in bezit van een beleggingsportefeuille met verantwoorde en onafhankelijk beheerde beleggingen, een uitgebalanceerde beleggingsmix en een uitstekend en eerlijk rendement. Samen met het gemak van beleggen via één online rekening is dit: Groen Goud!

100% duurzaam beleggen voor extra rendement


De duurzame beleggingen van Groen Goud leveren extra rendement op, omdat onze wereld hierdoor beter en groener wordt. En er zit ook extra rendement in voor jezelf. Ten eerste omdat duurzame beleggingen gewoon een uitstekend rendement opleveren, maar ook omdat jouw beleggingsdoelen verantwoord gerealiseerd worden!

Wil jij dit ook?Wil je eerst financiële resultaten zien van Groen Goud?

Dat kan natuurlijk! Hier vind je onze cijfers en grafieken, van begin tot nu.
JOUW EIGEN DUURZAME BELEGGINGSPLAN OPSTELLEN